PROTECCIÓ DE MARCA REGISTRADA

És sabut que hom no pot identificar el seu producte o servei amb marques registrades per un tercer. El que potser no és tan clar és l'abast d'aquesta protecció més allà de la pròpia identificació. Recentment, el Jutjat mercantil nº 9 de Madrid ha condemnat una empresa que va emplear la marca d'un competidor directa com a keyword per a aparèixer als buscadors.
L'empresa en qüestió oferia productes de marca pròpia, si bé, atreia als clients a la seva web utilitzant la denominació d'una marca registrada reconeguda com a paraula clau de cerca.
El Jutjat Mercantil ha declarat ilegítima la conducta per ésser contrària a la legislació de marques i seguint el criteri que al seu dia va establir el Tribunal de Justicia de la Unió Europea als casos Louis Vuitton-Google, e-Bay- L'Oreal o budvar- Budweiser.
La condemna que s'ha imposat a la infractora, d'acord amb el que preveu la Llei de Marques, ha estat una indemnització de l'1% de la seva xifra de negocis. Aixi doncs, cal anar amb compte amb la utilització i menció dels drets protegits a la vostra web.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada